Moi,

olen Elina.

Viestijä, yrittäjä, tarinankertoja, maailmankiertäjä.

Seitsemänvuotiaana kirjoitin ystäväkirjoihin, että minusta tulee isona kirjailija. Oma proosateos on yhä työn alla, mutta kirjallisuustiedettä ja viestintää opiskellut filosofian maisteri minusta tuli. Jo pikkutyttönä teksteihin, tarinoihin ja kirjoittamiseen syttynyt palo on jatkunut aikuisiällä, ja laajentunut viestintään ja tekstianalyysiin, Nykyään kirjoitan kolumneja, bloggaan ja toimin viestintäyrittäjänä. 

Ajatus viestintäremonteista ja sisällöntuotannosta syntyi yliopistovuosieni loppupuolella. Työskentelin luentojen lomassa tamperelaisessa pienyrityksessä viestintäassistenttina ja rakastin työtäni. Minusta oli ihanaa tukea yrittäjää tuottamalla hänelle laadukkaita somesisältöjä. Sain ideoida ja viilata viestintää sekä sosiaalisen median julkaisusuunnitelmia. Aloin pohtia, että juuri tätä minä tahtoisin tulevaisuudessa tehdä. 

Idea omasta yrittäjyydestä  jäi muutamaksi vuodeksi hautumaan, sillä tieni veikin perheeni kanssa Yhdysvaltoihin ja Kiinaan puolisoni työn matkassa. Maailmalla aloitin tekemään freelancer-keikkaa kirjoittajana, kirjoitin blogia ja toimin Suomi-koulun johtavana opettajana. Autoilin seitsemänkaistaisilla moottoriteillä ja puikkelehdin polkupyörällä miljoonakapungin mopojen joukossa. Jostakin sieltä pilvenpiirtäjien ja katukojujen lomasta löysin yrittäjäksi ryhtymiseen tarvittavan rohkeuden. 

Palasin Suomeen keväällä 2020 ja kesällä laitoin ideani tuumasta toimeen. Luovempi on yhden naisen viestintäpalvelu, jossa korostuu kerronnallisuus, analyyttinen työskentelyote ja asiakaslähtöisyys. Kotikonttoriani pidän normaalisti Tampereella, mutta tämän syksyn työskentelen väliaikaisesti Shanghaista käsin.

En malta odottaa, että pääsen auttamaan juuri sinun yrityksesi viestinnässä ja kertomaan juuri sinun tarinasi.

circle-cropped_edited.png

#tarinallistaminen #sisällöntuotanto #yritystarinat #luovuus #kohtaaminen #kerronnallisuus #kansainvälisyys 

#yritysidentiteetti #koulutus #asiakaslähtöisyys

#kertojaääni #kirjoittaminen #viestintä #some #kulttuurienvälisyys